Čím zakrýt bradavky, když ne podprsenkou


Kdybychom se vás, mužů, zeptali, co se vám nejvíc líbí na ženském těle kromě obličeje, pak by to zřejmě na prvních místech obsadily pohlavní orgány a nejsilnější erotogenní zóny, tedy zejména bradavky. Velký počet mužů vzrušují i jiné tělesné oblasti, například zadek, stehna, pupík či chodidla, ale drtivá většina mužů se shodne na tom, že se nemohou vysloveně vynadívat na ženské poprsí s bradavkami. Jsou-li vystouplé a vzrušené, pro muže je to jako červené sukno pro býka v aréně.

žena v podprsence

Toto samozřejmě ženám imponuje a jsou rády, když se jejich dekolt mužům líbí, samotné je to vzrušuje a motivuje k sexuální touze, jenže to se týká pouze intimních hrátek s partnerem, nikoli pohybu ve společnosti. Tam je naopak žena nucena bradavky zakrývat. V minulosti neexistoval jiný způsob, než kromě silné vrstvy oblečení používat podprsenku. Ta se ale stává čím dál více kontroverzním výrobkem a mnoho žen jim přestává důvěřovat, protože jim nepřináší mnoho dobrého, vlastně nic dobrého. Podprsenky škrtí a svědí, způsobují opruzeniny, díky nim ochabují svaly hrudního koše, které udržují poprsí v hezkém tvaru, ale jak to udělat, když podprsenku nechcete nosit, ale skrze vaši halenku či plesové šaty jsou bradavky výrazně patrné?

zelená podprsenka

Pro takové případy existuje snadná pomoc. Ochrana bradavek. Jsou to speciální lepicí terčíky – kolečka, která se na bradavky nalepí, a drží na svém místě i přesto, že se potíte a vaše pokožka je vystavena vyšší vlhkosti. Lepicí vrstva je zdravotně nezávadná a je zcela bezpečná pro každodenní či pravidelné nošení. Kryty bradavek se vyrábí v tělové nebo v bílé či černé barvě a lze je použít pod jakýkoli typ oděvu. Můžete je některé ženě i darovat a upozornit ji současně na to, že podprsenku nemusí nosit, a že pokud se zakryjí pouze bradavky, pro muže to nepředstavuje žádnou sexuální výzvu.